Fødselsdags weekend

Stranden ved “Strandhotel” i Glücksburg med Flensborg i aftendisen.

Vi sidder på et fantastisk hotelværelse i Glücksburg, helt ned til Flensborg fjord. Fredag var min 55 års fødselsdag, og lørdag rundede konen 50. Absolut ingen tale om “skarpe hjørne”… Vi gled stille og roligt rundt i svinget, men vi gjorde det med maner!

Strandhotel Glücksburg

Jeg havde booket et fint værelse på ”Strandhotel” i Glücksburg. Jeg havde spenderbukserne på, så det var ikke billigt… Hun fylder trods alt kun 50 én gang.

Det var meningen, at vi skulle på restaurant både fredag og lørdag aften – fødselaren skulle vælge spisestedet. Planer er én ting, hvad der så rent faktisk sker, det er jo noget helt andet…

Når vi kører til Flensborg, så er det stort set altid den samme opskrift. Hvis vi kommer tidligt afsted, så kører vi ned i gågaden, shopper lidt, for så at spise lidt fisk på ”Nordsee”, som faktisk er supper godt sted til prisen. Hvis vi kommer lidt senere afsted, så kører vi direkte i Citti Park, hvor vi handler og spiser i Citti’s fiskerestaurant ”Gosh Sylt”. Prisen er så lidt højere end ”Nordsee”, men det er absolut pengene værd.

Grillede jomfruhummerhaler med ristede kartofler og grønt.

Tilbage til planerne som kørte af sporet.

I stedet for at gå på restaurant fredag aften, så blev vi enige om at køre i Citti Park, shoppe, hygge og spise på restuarnant ”Gosh Sylt”. Hjemme på værelset kunne vi så nyde lidt snacks, ost, frugt og en flaske Moët. Dette var for øvrigt en fantastisk ide. Maden i Citti var dejlig, som altid, og aftenen hjemme på hotelværelset var alt hvad jeg kunne ønske mig af en fødselsdag.

Moët & Chandon, Nectar Impérial.

Ja, fredag aften var faktisk så stor en succes, at vi gentog den om lørdagen… Vi shoppede amok i gågaden, og købte takeaway fra ”Nordsee”, som sammen med endnu en flaske Moët, skabte rammerne om nok en vellykket fødselsdag på værelset.

Nu kan jeg så bare sidde her og glæde mig til den overdådige morgenmadsbuffet, som jeg ved venter på mig i morgen…..

Alt i alt var opholdet i det nordtyske så stor en succes, at der vel kun er én ting at sige…

Vi kommer tilbage.

Seebrücke Glücksburg i solnedgangen – udsigten fra det fantastiske værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SiteLock